25 Aralık 2007 Salı

CAYENNE GTS 2008 GELİYOR


CAYENNE GTS 2008 GELİYOR

Porche'nin ilk kez Frankfurt Auto Show'da görücüye çıkarttığı Cayenne serisinin en yeni sportif modeli Cayenne GTS, pek yakında ülkemizde.

Şubat 2008'de tüm Dünya ile eş zamanlı olarak Türkiye'de de satışa sunulacak olan Cayenne GTS'in geçmişdeki modellerden hem tasarım hem de teknik olarak pek çok farkı var. Derslerini çok iyi çalışmış olan Porche mühendisleri, altı ileri manuel şanzımana ve Cayenne S’e göre 24 mm alçaltılmış şasiye sahip bu yeni modelle ne kadar hava atsalar haklarıdır diyoruz.

Gelelim sürat meselesine, 0–100 km/s hızlanmasını 6.1 saniyede tamamlayan Cayenne GTS’in son sürat'ini 253 km/s. 80-120 km/s ara hızlanmasını 6.6 saniyede tamamlıyor. Cayenne GTS, 100 km’de ortalama 15.1 litrelik yakıt tüketiyor.

GERÇEK GÖSTERİŞ
Autotrader'in belirttiğine göre, Cayenne'den Turbo'ya görüntü olarak fark atan özellikleri var. Arka bölümde yoğunlaşan krom kaplamalarının yanı sıra bagaj kapağındaki GTS logosuyla diğer Cayenne versiyonlarından ayrılıyor. Yan sütunlar üzerindeki süsleme plakaları ve sportif eşikler sayesinde daha güçlü bir görünüm alan araç, devasa jantları ile de ben buradayım diyor. Bunun yanı sıra ayrıca Porche'nin sadece spor otomobillerinde kullandığı PASM sistemi ilk defa bir Cayenne versiyonunda kullanılıyor.

Sürücü ve ön yolcu için 12 yönde ayarlanabilen GTS'in Nordic altın ve kırmızı olmak üzere 2 ayrı rengi mevcut.

H2

Porsche Cayenne GTS 2008 tanıtım videosu :



Hiç yorum yok: